top of page

WorkOutDoor med Frydenlund Motion

 - Dit Fitnessrum under åben himmel

 

WorkOutDoor konceptet besøger Frydenlund Motion den 25. april 2015.

 

Hanne Holst Anderson er WorkOutDoor instruktør i Brejning og kører et torsdagshold der med stor succes. Vi er så heldige at Hanne vil besøge os på Frydenlund og fortælle lidt om konceptet, og bagefter lave en træningsseance ude i vores fantastiske natur. Hanne kører konceptet således at ALLE kan være med, dog skal man kunne lunte 1 - 1,5 km på mellemstykkerne. Vi er alle nybegyndere på dagen, men selv de erfarne indendørs fitness freaks vil blive udfordret i øvelserne.

 

Vi bevæger os - primært i let løb - rundt i vores skønne omgivelser og bruger det skiftende terræn - med naturens eminente træningsredskaber - som fitnessrum.

Der er fokus på såvel konditions- som balance- og styrketræning, og vi nyder godt af den friske luft og naturen på alle årstider.

WorkOutDoor henvender sig til næsten alle niveauer! Dog skal man være frisk på let løb i 2-3 min.-intervaller og have lyst til at give den gas i naturen med øvelser som  f.eks. step på en træstub, squat eller maveøvelser på en træstamme, grøftehop, skrænt-bestigning, tricepsøvelser på en bænk, hurtig-step i sand og en tur på alle 4 op ad en trappe!

 

Er du løber og vil undgå skader er dette en unik mulighed for at lære skadesforebyggende træning.

Træningen vil foregå i kuperet og til tider ujævnt terræn, som ikke kun udfordrer kondition og styrke, men hvor stabilitet og balance tilfører træningen en ekstra dimension.

Man kan forvente, at naturen 'smitter lidt af', så er man øm over sit træningstøj, er det en god idé at finde det gamle frem.

Lyder dette fristende eller som ren volapyk, så kom og prøv og bliv afhængig denne fantastiske træningsform. 

 

Vi mødes ved Frydenlund den 25. April 2015 kl. 10.00.

 

Først vil Hanne fortælle lidt om konceptet, hvorefter vi vil begive os ud i naturen.

 

Efter endt træning, vil Frydenlund Motion være vært ved en forfriskning, hvor man kan få fyldt depoterne op med alt det usunde og sunde.

 

Hele arrangementet forventes at vare i cirka 2 timer, men man er selvfølgelig velkommen til at slå sig ned i græsset og drikke en kop kaffe, eller hvad man nu er til.

bottom of page