top of page

Resultater

Herunder kan du se resultatlisterne for de afholdte løb. Øverst er det seneste løb. Hvis du har rettelser til listen, så send os lige en mail, eller en besked i beskedfeltet under Tilmelding.

3. Januar 2015

Historiens første motionsevent under Frydenlund Motion er afholdt. 40 deltagere var med til at give varmen og fik solen frem i vinterkulden. 20 af de deltagende valgte at kaste sig ud på den lange maratondistance, og alle kom godt igennem. Dermed var det en kendsgerning af Kerteminde Kommune, for første gang kunne kalde sig en maratonkommune. Løbet havde international deltage af svenske Mats, som kørte 750 km og forcerede to betalingsbroer undervejs, alene for at deltage i Frydenlund Motionsevent. Tak Mats!

 

Print Diplom her:

 

 

 

Se Resultatliste her:

14. Februar 2015

 

I tåge og dis blev årets februar event skudt igang. Ingen vind rørte sig og vinteren lå i dvale på denne dag. 56 deltagere var mødt op til endnu en løb/gå tur i den skønne natur. Ruten var sat og depotet stod klar. Til dagens løb, havde Frydenlund Motion fornemt besøg af Løbelandsholdets tre Ultra Trail løbere. Alle tre skal til April, representere de danke farver til WM i 24 timers løb. Her I Langeskov løb de "kun" et maraton som fortræning til WM. Det blev samtidig til en ny løbsrekord på 3:20:37 på distancen.

 

Print Diplom her:

 

 

Se Resultatliste her:

14. Marts 2015

 

Foråret lod vente på sig, men varmen var til stede ved årets tredie Motionsevent. Der var sat Påskeliljer i vasen, og et enkelt sted på ruten, var anemonen rent faktisk på spring. Dagens event bød på nogle meget hurtige tider, men der var også nogle flotte tider i den anden ende af resultatlisten. Flere og flere deltager på de korte distancer, og selvom man må gå af og til, er det med smil på læben at alle kommer retur til Frydenlund, og nyder depotets mange herligheder. Denne dag var butikken og cafeen åben på Frydenlund, så varmen hurtigt kom tilbage hos motionisterne. Ikke mindst blev dagens strabadser også diskuteret - ren hygge.

4. April 2015

 

At løbe tre halvmaraton eller tre maraton på tre dage i træk, kræver mod. Frydenlund Motion lagde rute og natur til Den Fynske Påsketrippels første løb i triplen. I alt 20 var fast besluttet på at gennemføre alle tre løb, og kun en enkelt måtte opgive. De fleste deltog endda på den lange distance. For tredie gang i træk kunne vi konstatere at i alt 56 personer havde valgt at få dagens motion i selskab med os andre. Flere og flere finder vej til vores 7 km. løb, hvilket er fantastisk. Ruten er i forandring i denne tid, og med solen i ansigtet afsluttedes dagen i solsiden til hyggesnak og evaluering - ren hygge!

2. Maj 2015

 

Igen stod solen højt over Frydenlund. En lille flok på samlet 34 løbere var klar til at nyde en dejlig tur rundt i det fynske forår. Allerede fra start var stemningen høj, og gode løbsberetninger stod i kø da snakken gik i solen efter løbet. Knopperne sprang ud, og fine små skovblomster tittede frem af den tætte muld. Fuglefløjt og små gæslinger i søen bød løbere og forår velkommen.

HUSK at tilmelde dig næst måneds løb, hvor vi samler ind til DANSKE HOSPITALSKLOVNE!

 

6. Juni 2015

 

Langeskov var vært ved hele to motionsevents, som begge støttede Danske Hospitalsklovne. Børnene med forældre var rundt på en skøn 2,5 km. rute på kræmmerpladsen, og Frydenlund Motion tilbød som vanligt en 7 km. rute, som kunne gennemløbes op til 6 gange. Det resulterede i en samlet indsamling på næsten 15.000,- kr. hvilket vi glæder os meget over, og er evigt taknemlig for. Tak til alle de glade børn og tak til alle som støttede formålet og dermed er med til at bringe smil blandt ellers syge børn. TAK!

 

26. Marts 2016

 

Efter et halvt års pause, uden løbsarrangementer under Frydenlund Motionsevent, var det atter tid til sol, smil og søde sager i naturskønne omgivelser. Igen var Frydenlund Motionsevent vært ved den 1. etape af Den Fynske Påsketrippel. Det var andet år at området omkring Frydenlund tog imod løberne i Den Fynske Påsketrippel - i år med endnu flere deltage. Ud over deltagere i Den Fynske Påsketrippel var der også mange deltagere på 7 km og 14 - samt på halvmaraton og helmaraton. Ja der var faktisk deltagerrekord til dette løb. Dejligt. Vi håber at vi igen til næste påske, vil kunne slå deltagerrekord.

 

15. April 2017

Mange diskussioner gik på om man skulle stole på DMI, yr.no eller TV2 Vejret. Faktum på denne dag, var at man havde al mulig grund til bekymring, hvis man var bange for regn og rusk. Ikke desto mindre stillede et rekordstort antal løbere op til årets Fynske PåskeTrippel. For tredje år i træk skulle Frydenlund Motionsevent skyde første etape afsted på denne lørdag i påsken. Vejrguderne var med os, og solen tittede frem og skubbede regnen mod det jyske. Kun 5 maratonløbere blev våde af regnen, og det var kun på deres sidste kilometer af de 42,2 af samme. Igen i år, var smilene store og det vil være med stor glæde at vi kan byde endnu flere løbere velkommen til næste års Fynske Påsketrippel

 

30. Marts 2018

Vi lovede at foråret ville komme med 1. etape af årets Påsketrippel - og som vi lover, det vi holde. Morgenen bød på -3 grader og flot snelandskab. Ruten blev sat, og da klokken nærmede sig 10.00 stod solen højt på den fuldblå himmel. Temperaturen sneg sig op på 7 grader, og selv en sommerfugl kom på besøg i forårssolen. Igen i år var der en flot deltagerliste - måske et par stykker blev hjemme af frygt for sne og kulde, men de må fortryde her efter løbet. Imorgen og på lørdag løbes de næste to etaper af den nu traditionsrige Fynske Påsketrippel. Vi er stolte over igen i år at skyde etapeløbet igang, og vi glæder os til at se jer alle igen næste år, hvor vi har 5 års jubilæum!!! 

 

IMG_1505[1].JPG
19. April 2019

Når Påsken falder sent, kan man jo håbe på ekstra godt vejr - og det må siges at være et håb som blev indfriet. 20 grader stod termometret på da nedtællingen til dette års Påskeevent blev sat igang. Det er samtidig - traditionen tro - startskuddet til Den Fynske Påsketriple. 3 dage i træk, enten at løbe et halvmaraton eller en hel maraton hver dag - det er sejt. Rekordstor tilmelding til årets halvmaraton triple, med hele 52 deltagere - tæt på fuldt hus. Ruten i år, er den samme som hvert år, men med helt nye kontraster. Træer og blomster var sprunget ud, og lærken sang sin trille højt over den lille landsby Rønninge. Søen ved Frydenlund blinkede til de mange løbere i solens genskær - mange smil blev gengældt og mon ikke alle var godt tilfredse med dagen præstationer.  

 

bottom of page